Laden
Zoek naar bedrijven op plaats, postcode, sbi code, rsin, btw of kvknummer en download het resultaat in CSV, XML, JSON of SQL formaat

Selectie maken

1
Vul bovenaan in de zoekbalk de gewenste filters in.

Hier kunt u alle filters invoeren. Als je op de "Geavanceerde filters knop klikt, dan zie je de extra filters. Selecteer de filters waarvan u het resultaat van wilt laten genereren. Klik op de vergrootglas om het resultaat te zien."

2
Resultaat in de wachtrij plaatsen.

Afhankelijk van uw gekozen pakket, kunt u de geselecteerde filters in de wachtrij plaatsen door op deze knop te klikken: . Om de 10 min wordt er een taak uitgevoerd vanuit de wachtrij. Het bestand wordt gegenereerd aan de hand van uw gekozen extentie. U krijgt een downloadlink wat na 24 uur weer verwijderd word. U moet hiervoor wel ingelogd zijn en dus al een pakket hebben aangeschaft. Zie voorbeeld hieronder."

3
Bekijk de status van uw processen/taken in de wachtrij.

U kunt hier alle details zien, van de taken die u na uw zoekopdracht in de wachtrij heeft geplaatst. Klik op DETAILS voor meer informatie over alle gebruikte filters. Zie voorbeeld hieronder."

4
Verhoog uw adressen limiet.

Als bepaalde taken meer adressen dienen te genereren dan uw limiet toerijkt, dan kunt u extra adressen direct aanschaffen. Dit gebeurd door op de knop "Upgrade Aantal Rijen" te klikken. Dit is wat anders dan een UPGRADE naar een nieuw pakket. De prijzen voor een limietverhoging hangen samen met het soort pakket dat u heeft. Denk aan filter die bij de BRONZE pakket niet kunnen worden gebruikt en de prijzen per rij. Zie HIER voor alle pakketten met alle prijzen erbij. "
Vergelijken